VEGANMENY
VEGAN
NOR: Rød linsesaus med løk og berbere (etiopisk krydder). Serveres med salat, grønnsaker og injera – (lefse).
ENG: Split lentils with onion and berbere (Ethiopian spices). Served with salad, vegetables and injera.
Allergens: Gluten
NOR: Grønn linsesaus med løk og gurkemeie. Serveres med salat, grønnsaker og injera – (lefse).
ENG: Wole green lentils with onion and Turmeric. Served with salad, vegetables and injera.
Allergens: Gluten
NOR: Ertesaus med berbere (etiopisk krydder), tomat og løk. Serveres med salat, grønnsaker og injera (lefse).
ENG: Pea stew with berbere (Ethiopian spices), tomato and onion. Served with salad, vegetables and injera.
Allergens: Gluten
NOR: Bakte kikerter i berbere (etiopisk krydder) saus. Serveres med linser, salat, grønnsaker og injera (lefse).
ENG: Baked Chickpea in berbere sauce. Served with lentils, salad vegetables and injera.
Allergens: Gluten
NOR: Kombinasjons rett: Rød og Grønn linsesaus med berbere (etiopisk krydder) gule kikerter, rødbeter, asparges og flere ulike grønnsaker. Serveres med salat, grønnsaker og injera (lefse).
ENG: Combination dish: Red and green lentil sause with berbere (ethiopian spices), yellow chickpeas beets, aspargus and other different vegetables. Served with salad, vegetables and injera.
Allergens: Gluten
Pris 190,-
NOR: Kombinasjons rett: Shiro wått (nr 15), Shimbra Asa (nr 16) og Vegan Special (nr 17).
ENG: Combination dish: Shiro wått (nr 15), Shimbra Asa (nr 16) and Vegan Special (nr 17).
Mininum 3 personer deler fat.
Per person 205,- (Minimum 3 personer)
NOR: Kikerter i berbere (etiopisk krydder) saus. Serveres med salat, grønnsaker og injera (lefse).
ENG: Chickpea in berbere (ethiopian spices) sauce. Served with salad, vegetables and injera.
Allergens: Gluten
NOR: Kikert i gurkemeiesaus. Serveres med salat, rødbeter, grønnsaker og injera (lefse).
ENG: Chickpea in turmericsauce. Served with salad, beets, vegetables and injera.
Allergens: Gluten
NOR: Tomat, løk, hvitløk, chili, persille, sitron og olivenolje. Servers med injera (lefse).
ENG: Tomato, onion, garlic, chili, persille, lemon, oliveoil. Served with injefa.