Gådjå Etiopisk Restaurant har lang historie i Stavanger sentrum og ble for første gang etablert som restaurant i 1995. Restauranten ble da drevet frem til 1998. Etter noen års pause startet Gådjå i 2006 opp igjen med deltakelse under Gladmat festivalen. Med årlig deltakelse under Gladmat festivalen har Gådjå fanget hjertene til både lokalbefolkningen og tilreisende. Dagens restaurant åpnet dørene i 2012 og har siden den gang blitt et sentrum for autentisk etiopisk mat og kultur i Stavanger.
Hos Gådjå Etiopisk Restaurant serverer vi deg en autentisk smak av Etiopias unike matkultur. Vår familiebedrift legger sin stolthet i å gi deg en genuin opplevelse av det etiopiske kjøkken, med matretter basert på lange tradisjoner — som fremdeles nytes av etiopiere i moderne tid. Alle våre retter tilberedes basert på tradisjonelle oppskrifter med etiopiske krydder og råvarer. Menyen består av alternativer både for vegetarianere, veganere og kjøttretter; alle kan derfor nyte ekte etiopiske smaker og kultur hos oss. Vil du oppleve etiopisk mat og tradisjon?
Visste du at Etiopia er det eneste afrikanske landet som aldri ble kolonisert av en europeisk stormakt? Beskyttet av fjellrikt landskap som naturlig barriere mot resten av det afrikanske kontinentet, har Etiopia fått utvikle og bevare sin kultur under helt spesielle forhold. Dette har gjort sitt utslag på mange områder — ikke minst innen mat og drikke.